lørdag 29. mars 2008

Mars-møte

Det var stort frammøte da Siw skulle vise oss teknikken om foto på stoff til bruk på quilter. Hun hadde med en quilt hun selv hadde laget, samt et nytt prosjekt hun holder på med. Vi fikk utlevert et stoffark som vi selv kan prøve oss på hjemme, med forhåpentligvis godt resultat! Vi håper medlemmene tar det med seg på møte, når de har fått prøve det ut selv hjemme i ro og mak!

Bilde av Tove, vår nye leder, og Siw som viser fram stoffarkene.

Arkene er kjøpt inn fra Olaugs Quilt, og er lette både å bruke og etterbehandle. Vi fikk også et hefte med tips og råd, og på nettet har Kameleon tekstildesign en flott side om temaet, anbefales!

Vi har fått satt et nytt styre; fra venstre ser du Heidi (nestleder), Tove (leder), Siw (kasserer), Eva (sekretær), Ranee (styremedlem) og Astrid (vararepresentant). Aud (vararepresentant) var ikke tilstede på møte.

Gunn May viser frem en skjønn duk, men hun er også fantastisk flink til å brodere brystduk og belte til Nord-Hordalandsbunad.


Ranee har sydd "Varm høst" etter AnnaKa mønster, samt sminkepung og grytekluter.Og Linda, Siw og Tove har hatt sykveld, og laget 3 skjønne Amy Butler-vesker!


Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...