torsdag 22. oktober 2009

Oktober-møte

Denne kvelden var det Amy Butler-veske som var i fokus.

Linda og Siw veiledet medlemmene gjennom et mønster av designeren - vi hadde tatt utgangspunkt i Frenchy Bag.

Linda fortalte at hun har laget nærmere 30 vesker av denne typen, så hun hadde absolutt ikke noe problem med å fortelle om syteknikken!

Vi hadde forberedt et par modeller på forhånd; slik at det ble lett å forklare framgangsmåten. Ingen ble ferdige med vesken sin denne kvelden, men alle fikk klippet alle delene og begynt å sy, slik at vi håper alle fikk en grundig opplæring på sammensyingen av vesken.
Hvis det er noe uklart - legg igjen en kommentar, eller ta med vesken på neste møte.

Her ser dere bilder av ivrige damer!Eva hadde med seg en bunke med stoff som hun ville bruke på Accuquilt'en - så dermed rigget Eva og Tove seg opp på kjøkkenet og laget masse hjerter og stjerner!


Litt sofakos må vi ha innimellom :-D Og Astri har laget "glidelåsveske".


Lis har laget noen herlige tepper til barneklinikken - du er fantastisk flink Lis!!!


Her er flere skjønne tepper og løper laget av Lis


Her har Lis laget 2 skjønne julekalendere.


Astri har sydd artig veske - og Mary har stichet og sydd nydelig AnnaKa duk; Spåblomst.


Se på dette fantastiske teppet som Mary lager!!!!!!!!!! Hun bruker bare Bali-stoffer og syr på papir - og har jobbet med det i 2 år....hittils.... Lykke til!


Siw har vært på kurs med Patricia Iden og lært stichery på maskinen, utrolig lærerikt og en strålende kursholder. Babyteppet skal legges vekk i påvente av barnebarn......det kan nok drøye en god del år da, men det er lov å håpe og lengte!

1 kommentar:

Anonym sa...

Veldig kjekt at så mange ville sy vesken:)Nydelige arbeid medlemmene vise, spesielt advent kalenderen det fantastiske veggteppet og Love babyteppet:)
Hilsen Linda

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...