torsdag 18. mars 2010

Mars-møte

Her er vårt nye styre samlet; fra venstre Gunn May, Elisabeth, Solveig, Heidi og Lill.Ikveld fikk vi besøk av Hilde Gunn Damman, som holdt foredrag om "Nostalgiens verden" - hvor hun gikk igjennom prossessen med å finne vintage-bilder på nettet, lagre de på vår egen pc, speilvende de og skrive de ut på stryke-papir for så til slutt å styke de på utvalgte stoffer.

Hun hadde laget ferdig materialpakker med stoffer både av lin og silke, blonde og bilder, slik at vi kunne sy 3 "lysposer" fiks ferdig til å ha på bordet med telys i da vi kom hjem.Under følger en god del bilder av Hilde Gunn og medlemmene som syr.Kanskje litt slemt å legge ut bilde av bare ryggen deres.....men det så unektelig litt festlig ut! Her er det bytte av bilder på gang.....
Og her sluttresultatet til et av medlemmene:Så er det på tide med vis-og-fortell:

Linda, Tove og Siw har hatt sykveld og laget ny ruskepose fra siste Quiltemagasin.


Heidi har laget en nydelig duk i japanske stoffer og Mary har stichet på maskin!!


Her er Linda's tolkning av AnnaKa's "Ei vårlig hjertehøne" uten høner ;) samt en ny Amy Butler-veske i stor modell og en klesklypepose.


Linda har også laget 2 skjønne Tilda-jenter!

Vi hadde gjest med oss idag fra Arna Quiltelag - hun viste oss 2 bilder hun har sydd på kurs i Houston (det i midten er baksiden av det første bilde).Gro har sydd et nydelig bilde - og Birgit har sydd AnnaKa's "Ei vårlig hjertehøne".

1 kommentar:

Annes lille verden sa...

Her var det mye fint:) Jeg sitter og skal sy ei vårlig hjertehøne, men finner ikke målene for rutene nederst på løperen beskrebvet som del c tegning nr 2 i quiltemagasinet nr 1 2010. Er det noen hos dere som kan hjelpe meg med de målene???
På forhånd takk..

Hilsen Anne-K Lillemoen

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...