lørdag 19. november 2011

Novembermøte

Vi fikk besøk av Solfrid fra Solfrids Quiltestove på dette møtet. Hun har vært hos oss tidligere - og den gang kjøpte laget en Accuquilt med tilbehør av henne. Vi ønsker å ta denne i bruk oftere, også ved utleie, og ville derfor ha ny inspirasjon og demontrasjon av Solfrid på Accuquilt.

Hun hadde med seg mange ferdige og uferdige løpere, duker og tepper - hvor fremgangsmåten var nettopp bruk av maskinen. Det er blitt laget en mengde mye maler til maskinen etter at vi kjøpte vår, så det var en interessant og inspirerende kveld! Vi håper derfor at flere får øynene opp for hvordan de kan la Accuquilt gjøre store deler av skjære og kuttejobben!! Ta kontakt med styret dersom dere ønsker å leie maskinen.

Her kommer nå en rekke bilder av Solfrid og arbeidene hun viste frem:


Ingenting å si på interessen til de fremmøtte :)
Solfrid hadde med seg noen nydelig quilter:Og til slutt var det medlemmenes tur til å vise frem de siste arbeidene:

Tove har vært på kurs hos Anne-Kari og sydd 2 nydelige poser med pepperkakemenn på:Gunn May har sydd adventskalender:Eva har også vært på kurs hos Anne-Kari og sydd flott slumreteppe:


Og 2 flotte duker:

Birgit har sydd 2 søte adventskalendere:Og Siw har vært produktiv med julegaver - toalettmappe, reisetoalettmappe og reisemappe etter mønster i Myquilt:innsiden til reisetoalettmappene og reisemappen.....


Neste gang er det julemøte - ta med deg litt deilig mat, så håper vi riktig mange kommer og lager julestemning!!

Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...