tirsdag 7. februar 2012

Kurs i "Flying Geese" 4. og 5. februar 2012

10 ivrige quiltere fra Åsane Quiltelag møtte fredag 4. februar til kurs med Berit Tesdal i Åsatun.  Vi skulle sy flygende gjess som buktet seg i formasjon over himmelen.

Berit tok utgangspunkt i fargesirkelen og i materialpakkene var det 12 stoff i primærfarger og komplementær farger. 

Vi fikk utdelt mønstre til en rekke flyvnde gjess som svingte seg opp i luften.  Vi kunne sy gjess i primærfarger med himmel i komplementærfarger, eller gjess i fargene etter fargesirkelen med ett annet stoff som bakgrunn. Vi kunne også sy gjessene i forskjelige valører i en farge.  Gjessene ble sydd på frysepapir.


Ivrige kursdeltakere syr gjess.


Litt plunder var det å få gjessene riktig på bakgrunnsstoffet.Røde gjess på lys bakgrunn.

Vi lærte også å tegne egne mønstre med rekker av flyvende gjess.  Og vi limte fargesirkler med stoffene fra materialpakkene våre.Alle kursdeltakerne med mer og mindre ferdige arbeider.  Vi forventer at alle stiller med ferdige arbeider på neste Vis og fortell.


Dett nydelige arbeidet hang i kurslokalet til inspirasjon for kursdeltakerne.  Teppet er sydd av Berit Tesdal etter et mønster av Caryl Bryer Fallert

Tusen takk til Berit Tesdal for et inspirerende kurs.

Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...