lørdag 19. september 2009

September møte

Endelig er høstens møter i gang!

Etter oppmøtet å dømme - 20 medlemmer og 4 gjester - virket det som at vi har sett frem til å starte igjen, og å få ny inspirasjon!

I kveld var det Anne-Kari fra Arna som var møtets høydepunkt. Hun hadde med seg butikk, kursplan og liten søt "trekant-pose" med materialpakke. Det er flott at hun har begynt igjen med både salg og kursvirksomhet!

Hun har åpen butikk onsdag 10-16.30 og torsdag 12-18. På onsdag har hun i tillegg til butikk også åpent for alle som er interessert i å sy tepper til barneklinikken! Hun har alt av stoff og vatt, så det er bare til å møte opp og hjelpe til! Fantastisk tiltak!

Anne-Kari hadde også tatt med seg Berit som er kurslærer for et par kurs i høst. Ta kontakt med de for mer informasjon. Tlf nr er 41 44 35 88Dette er noe av Berit har kurs i:Anne-Kari har blant annet julekurs, og her viser hun 3 duker som er aktuelle på de kursene, samt barnenett - også kurs.
Anne Kari fortalte om barneboken "Totten" hun selger, og viser et herlig teppe til barnebarnet sitt :-)Damene kastet seg gladelig over salgbordet.....Her viser Anne-Kari oss fremgangsmåten til den trekantede posen, enkelte sydde den samme kvelden og her mitt ferdige resultat. Herlig ikke sant?Gro har sydd et kjempesøtt bilde og 80-års gave til sin mor,og Gunn-May har sydd dåpskjole til barnebarnet sitt!Eva har vært produktiv!Anne-Kari viser et teppe hun holder på med, hun holder kurs i denne teknikken.Ranee holder på med et vakkert brudeteppe, applikert for hånd!!!! - og har sydd en duk, Siw har veskedilla for tiden og har sydd en Bente Malm-veske samt Gingham Girls-veske.Og siden jeg drøyde det såpass lenge med å legge ut kveldens bilder......skal jeg fortelle dere en hemmelighet som dere ikke må si bort.....iallefall ikke til datteren min.....for hun fyller snart 18 år og jeg holder på med et digitalt scrap-album til henne....og derfor bruker jeg all min våkne tid på å lage det....det skal være en side for hver bokstav i alfabetet.....og jeg legger ved 2 bilder jeg synes ble innmari fine....og gøyalt....

Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...