onsdag 18. februar 2015

Februarmøte

Denne kvelden var det årsmøte, det var fort unnagjort, så vi hadde tid til et skikkelig "diskuter-veien-videre"-medlemsmøte etterpå. Det kom frem mange gode forslag til aktiviteter, så vi håper og tror medlemmene våre vil både se utvikling og sette pris på det i tiden som kommer.

Det ble valgt nytt styre, dessverre ble det ikke tatt bilde av de, men det består iallfall av Mary Ann Ragnarsson, Aud Danielsen, Tove Johannessen, Siw Agnalt og Annita Klokkeide Natås.

Turen som var planlagt 30.mai er avlyst, et annet quiltelag hadde allerede en avtale med butikken den dagen. Men vi prøver oss på lørdag 25.april, så får vi håpe på bedre lykke denne dagen.

Vi trenger å gjøre det litt mer koselig på møtene våre, det skal vi rette på på medlemsmøte i mai, da er planen å sy noen duker. Vi kommer tilbake med mer informasjon i god tid før dette møtet.

En viktig ting som ble diskutert og vedtatt er nytt starttidspunkt for våre møter. Vi fremskynder alle våre møter med en halv time, så heretter åpner vi dørene klokken 19.00.

Det var også vis-og-fortell, og her kommer de:

Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...