torsdag 30. april 2015

April møte

I dag var det Tove som hadde kvelden. Hun skulle vise oss håndsøm.  Matrialpakkene hun hadde laget til oss, var nyelige. (mye arbeid) Vi ble enig om at de som ikke ville ha den sekskantede rosen vi laget, kunne gi de til laget og vi kan lage løpere av dem. Eller om noen vil lage ferdig løper hjemme og gi til laget :-)
Først fikk vi en ordentlig innføring i de remediene vi må ha med nål og tråd +++. Samt selve syingen og festingen for å begynne. 
Jeg må si at Tove hadde rett. Det var en helt annen verden å sy med rett nål og ikke minst rett tråd. Jeg tar av meg hatten :-)Tove hadde tatt med seg våren inn i dag.
 Astrid hadde tatt med seg et utvalg av hennes nye og gamle tepper. Dette første her er en inspirasjon til Åsane quiltelag fane.


 Her har Astid lekt seg på symaskinen sin.
 
Her har Kjersti vært på nette og funnet et mønster. Der en syr nier ruter og kjærer de opp igjen. En rask og artig teknikk sa hun.

Kjersti hadde vært hos Anne Lise og syd. Flott quiltemønster.
Her har Mary syd et dåps gave teppe til sin datter, med alle datoene og størrelsen på ungen som en del midt på. Mary har fått hjelp av Kjersti til å sy på bokstavene. 


Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...