torsdag 19. februar 2009

Februar møte

Denne kvelden var det årsmøte, og det var 13 tilstede.

Dagsorden gikk fint, og det ble en god debatt på temaet styremedlemmer. Vi er et lite lag og alle mente at 7 i styret blir for mange, (det vil pr idag si at 18% av medlemmene skal sitte i styret) så vi besluttet å gå ned til 5 styremedlemmer. Lill og Gunn May ble valgt som nye styremedlemmer; velkommen inn!

På bildet: Siw, Gunn May, Tove og Lill. Heidi var ikke tilstede.
Det ble også påmeldingen til vår-konkurransen, Siw hadde med stoffpakker; 3 spennende fat-quarters og mange muligheter! Det er flere pakker igjen, så møt opp på mars-møtet og meld dere på! Gevinster til alle!

Gerd informerte oss om at Anne Kari i Arna har åpnet butikken sin igjen (i de tidligere lokalene i Indre Arna) og ønsker alle velkomne onsdager 10-16.30 og torsdager 12-18. Hun har gode tilbud denne uken. Hun skal også holde kurs, så ta kontakt med henne dere som er interessert!

Jeg fant noen gamle bilder fra utstillingen vår i 2007 som jeg ikke har lagt ut før! Gå inn på arkiv og 2008, nederst på den siden finner dere artikkelen om utstillingen, der ligger det nå 8 nye bilder!

Her kommer bilder fra vis-og-fortell....

Lis har sydd 2 nydelige slumre-tepper.


Linda har sydd en herlig veske, og en toalettveske/finveske med klemmelås, og oldemor-knapp.....

Ranee har stichet et flott hjerteteppe.Siw har sydd en reisepung, og en stilig penveske.


Siw har også sydd ferdig reste-teppet vi byttet stoffer til på januar-møtet. Med ca 100 knapper som binding mellom toppen og fleecebakstykket.

Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...