tirsdag 3. februar 2009

Januar møte

Denne kvelden inneholdt litt forskjellig; Siw fortalte om reste-teppet vi hadde lyst til å begynne på denne kvelden, og medlemmer hadde med rester som de skjærte opp til remser samt at andre hadde med ferdig oppskjærte remser, og dermed byttet vi med hverandre. Da blir det et spennende teppe med masse forskjellig stoff, både gamle og nye, "stygge" og "pene"!

Tove fortalte om årsmøte som blir holdt i februar, og som vi hadde glemt å sende ut innkalling til. Vi har ifølge vedtektene våre en frist på 4 uker av saker til årsmøte-behandling, men fkk godkjenning av fremmøtte medlemmer på at 2 uker er tidsnok.

Rannee oppfordret medlemmene til å sy tepper til barneklinikken, og har laget pakker til mange tepper, samt kjøpt inn metervis av vatt. Ta kontakt med henne for å få utlevert vatt når du har sydd et teppe, så får hun de rette målene.

Siw har laget veske etter mønster fra amerikansk nettside, jeg har lagt siden til i lenker; U-handblog.

Halden Quiltelag har fått hjemmeside, jeg legger den til i lenker.

Linda er valgkomite for iår, og hun trenger fortsatt nye medlemmer til styret, har du lyst til å bli med så ta kontakt! Legg til en kommentar på dette innlegget så ser vi det :-)

Vi har utlyst ny konkurranse; dere får utlevert 3 fat-quartes på februar-møte som skal brukes i en quilt, samt at dere kan legge til opptil 3 selvvalgte stoffer og forskjellig pynt for de som ønsker det. Dere kan selv velge hva dere vil sy; toalettmappe, duk, veske, bilde, teppe osv. Vær kreativ!! Konkurransen avgjøres på juni-møte. Flotte premier!!

Rannee har laget masse flott denne gangen, bla Paintstick, flott!


Tove har sydd små klemme-punger.

Ingen kommentarer:

Oktober møte

Oktober møte virket som det begynte tidligere en vanlig. Før kl 19:00 var det flere personer, som var i gang med symaskinene. Vi var flere s...